Taxis segurs

Gran flota de taxis

La seguretat no és negociable. Els nostres vehicles van equipats amb tots els sistemes de seguretat, i els nostres conductors reben formació orientada a brindar el millor tracte al client.

Taxis ecològics

Especialistas en turismo

Encara que la nostra primera eina de treball són els cotxes, sabem que el futur passa per transformar el nostre sector en una professió sostenible, reduint contaminació ambiental i acústica. Ens avancem al futur i incorporem vehicles ecològics en la nostra flota.

Última tecnologia

taxi-digital

Els vehicles amb GPS (sistema de geolocalizació) i amb software d’última generació, ens permeten oferir-li més comoditats, arribar a la seva posició al més aviat possible i dirigir-li a la seva destinació pel camí més òptim.

Amplis i confortables

taxi7plazas

No volem portar-li simplement, volem que gaudi del viatge. Per això, els nostres taxis són amplis i còmodes i estan equipats amb aire condicionat i calefacció, DVD i altres extres perquè el seu viatge sigui més amè, productiu i confortable.

Taxis adaptats

taxiadaptado

Comptem amb vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda i per al transport de famílies i petits grups (monovolum de fins a 7 places, amb gran capacitat per a equipatge i passatgers).

Pagament efectiu o targeta

pagotaxi

Té a la seva disposició dues opcions per al pagament del servei: en efectiu o amb targeta (Visa, MasterCard i American Expréss).