Taxi per a grups

grupo-personas

Amb una flota de 100 unitats, tenim capacitat per solucionar qualsevol necessitat de transport. Si estàs planificant una excursió de grup en taxi, podem donar-te opcions de mobilitat: taxi de 5 i 6 places, combinació de dos taxis, etc. Contacta’ns i parlem.

Taxi adaptat

taxiadaptado

Disposem de taxi monovolum, models de taxi adaptats a persones amb mobilitat reduïda (accés amb rampa, ancoratges per a cadires de roda, etc.). Sol·licita el teu taxi adaptat en el nostre formulari web.

Taxi 6 places + Maletes

taxi7plazas

Les famílies grans ja tenen una solució de mobilitat: els nostres taxis de fins a 6 places, amb espai addicional per a maletes.

Taxi a l'aeroport

taxi-aeropuerto

Et portem a l’aeroport de Barcelona, Girona i Reus (Tarragona), i anem a buscar-te. Oblida’t de pagar el costós pàrquing de l’aeroport. Anada i volta al teu ritme, sense esperes, a qualsevol hora del dia i de la nit. Som puntuals.

Viatge per carretera

taxi-carretera

Et portem en els teus viatges de mitjana i llarga distància per carretera. La manera més còmoda de viatjar, perquè no et preocupes de res i viatgem al teu ritme: sortint a l’hora que ens diguis, amb les parades que necessitis i amb total comoditat. Aprofita el teu viatge per anar descansant o treballant.

Turisme en taxi

taxi-turismo

Et portem per Barcelona als millors restaurants i als racons més increïbles de la ciutat, i fora de Barcelona a qualsevol excursió (Abadia de Montserrat, Port Aventura, Museu Dalí, etc.).